PNL

CASOS D'APLICACIO:

 

Espasmes musculars, debilitat muscular per sobreesforç, dolor muscular per ús repetitiu, etc.

puntsgallet1_canviglobal
puntsgallet2_canviglobal
puntsgallet3_canviglobal
puntsgallet4_canviglobal
puntsgallet5_canviglobal
puntsgallet6_canviglobal
puntsgallet7_canviglobal
puntsgallet8_canviglobal
Fes click a sobre de la foto per obrir-la

Sóc Xavi Méndez, fa més de 20 anys que em dedico a l'entrenament personal, una professió que m’estimo i amb la qual he viscut moltíssimes experiències i he gaudit de grans alegries, encara que la meva veritable vocació és l'acompanyament de les persones des d'una posició més cognitiva i sobretot cinestèsica, que es la part que s’encarrega de crear i entendre el mon personal, mitjançant l’oïda, l’olfacte, la vista, el gust i el tacte.

 

Fa més de 12 anys que vaig iniciar els meus estudis en la disciplina de la PNL i com a formador he desenvolupat diversos tallers orientats a la comunicació entre professionals de la salut i els clients, amb l’objectiu d’aconseguir unes interaccions més facilitadores en l’acompanyament de les persones. Els he realitzat amb els alumnes d’infermeria en la Universitat CEU Sant Pablo a Madrid, a l'hospital Clínic de Barcelona i també a empreses vinculades al mon del fitness. També col·laboro en la formació contínua de PNL en l'institut NEURON donant suport als alumnes en les seves practiques.

 

De la meva formació en PNL he après que vivim la vida des dels aprenentatges que hem anat adquirint al llarg de totes les nostres experiències, convertint-se aquestes en les nostres referències internes i que son les que defineixen la nostra manera de pensar, sentir i actuar.

 

Algunes vegades les nostres respostes o maneres d'actuar no són del nostre grat o ens dificulten avançar cap als nostres objectius o il·lusions. Des de la neurolingüística podrem observar i investigar com hem conformat aquestes maneres de pensar, sentir i actuar i definir noves estratègies per a viure com més ens agradaria.

Tens qualsevol dubte?

 

Contacta amb nosaltres, estem a la teva disposició

a través del telèfon o e-mail.

93-780.25.58

info@canviglobal.cat

O també pots omplir el formulari i ens possarem en

contacte amb tú l'abans possible!

Segueix-nos

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle

​© 2016 CANVI GLOBAL