NOU SERVEI de PROGRAMACIÓ NEUROLINGÜÍSTICA (PNL)

Sents que les coses no encaixen?

No et satisfà allò que fas?

Creus que no enfoques be els problemes?


Els sentits ens ajuden a crear el nostre món interior per entendre el món exterior i a través d’ells vivim la vida. Els sentits són un sistema d’integració d’informació. Tot el que pensem, tot el que coneixem, és informació que ha vingut de fora, fins i tot la manera com hem après a pensar i actuar a la vida.


La PNL és una disciplina que observa de forma subjectiva l'estructura dels processos d’aprenentatge de l’ésser humà. Consisteix a observar les experiències que hem viscut en qualsevol situació i en qualsevol context.


L'objectiu de l'observació dels registres de les experiències és generar canvis per assolir la vida que més ens agradaria sentir, tot transformant les respostes automàtiques i creences limitants que ens desagraden per aquelles que desitgem. Des de la PNL contemplem que totes les creences són limitants (aquesta també) però és de gran ajuda observar-les per escollir quines ens apropen a la vida que desitgem viure.


Tot i que la PNL no és una teràpia, ens pot ajudar a poder arribar a transformacions personals alliberadores i terapèutiques.


CASOS D'APLICACIO:

Per resoldre estats i hàbits negatius, crear relacions saludables, millorar la comunicació, eliminar creences limitants i estats emocionals no desitjats.

XAVI MÉNDEZ


Vinculat des de fa més de 20 anys a l'acompanyament del benestar i el rendiment de les persones com a entrenador personal i quiromassatgista. Durant aquest temps es va iniciar en estudiar la disciplina de la PNL, desenvolupant diversos tallers orientats a millorar la comunicació entre professionals de la salut i els seus clients. Realitzat a la Universitat CEU San Pablo a Madrid, a l’hospital Clínic de Barcelona i també a empreses del món del fitness. Col·labora en la formació contínua de PNL en l’Institut NEURON.


Tots els dimecres de 9h a 19h. Demana la teva cita al 93-780.25.58 o per WhatsApp al 722.81.44.22

Més informació: AQUÍ


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags