top of page

MASSATGE NEUROMUSCULAR

CASOS D'APLICACIÓ

Estrès, cansament, debilitat muscular per sobreesforç, mal de cap tensional, estat de fatiga, rigidesa, molèsties musculars per ús repetitiu, limitació del moviment, etc.

 

El Massatge Neuromuscular és una tècnica que permet millorar la funció del múscul i la seva interrelació amb els altres músculs. Es realitza en les zones on hi ha més teixit conjuntiu, com són les zones d'inserció dels músculs, perquè és en el teixit fascial on comença la rigidesa muscular, les retraccions, els punts de molèstia, etc. Amb el Massatge Neuromuscular podem assolir un ràpid benestar del cos que no aconseguiríem amb el massatge convencional.

 

Les maniobres que utilitza el Massatge Neuromuscular són lentes, minucioses i fondes, presentant diferents beneficis que han evolucionat des de les tècniques de relaxació provinents del Quiromassatge, fins al desenvolupament especial d'altres tècniques més complexes que resulten ser àmpliament efectives a l'hora de l'eliminació del dolor tipus tensional, ajuden a millorar el descans i la son i les diverses disfuncions que puguin situar-se en el nostre aparell locomotor.

 

Se'l pot considerar un important agent en la regulació de l'energia vital, perquè influeix de manera positiva sobre el cansament, en els estats d'ànim i la psique.

 

És molt aconsellable després de la realització de rutines esportives o exercicis físics d'exigència.

1-canviglobal_neuromuscular.jpg
2-canviglobal_neuromuscular.jpg
3-canviglobal_neuromuscular.jpg
4-canviglobal_neuromuscular.jpg
bottom of page