top of page

LECTURA DE REGISTRES AKÀSHICS

CASOS D'APLICACIÓ

Sensació de bloqueig vital, estancament vers un tema/situació, pèrdua de rumb en la vida, necessitat de comprendre patrons d’actuació, manca de vocació. 

 

Accedint als Registres Akashics alliberem creences, memòries, costums, nusos, etc. que estan ancorats en el nostre ser de molt temps enrere. 

Ens ajudarà a trobar l’equilibri personal en tots els nostres processos, facilitant l'aprenentatge i el creixement interior, ajudant a eliminar dolors físics i ajudant-nos a expandir el nostre potencial.
 

17-canviglobal_akàshics.jpg

QUÈ SÓN ELS REGISTRES AKÀSHICS?
 

La paraula “Akasha” procedeix de l'idioma sànscrit i significa “substància energètica de la qual emana la vida”.

 

En paraules d’Ervin Lázsló, físic i filòsof:

“Fa 5.000 anys els savis hindús, a banda dels quatre elements (aire, foc, terra i aigua), van definir un cinquè que els conté tots: l’Akasha, matriu de tota matèria i força de l'univers.”

“Hi ha un camp d’informació com a substancia del cosmos del que participem tots. Aquesta dimensió, que no es pot observar però que és real, fa que totes les coses es connectin entre si, i és també una memòria: quan alguna cosa té lloc la informació roman en aquesta dimensió.”

“Avui molts científics hi treballen en la comprensió d’aquest camp, doncs el camp Akàshic crea coherència entre els diferents camps (electromagnètic, gravitatori, nuclear, quàntic i el de Higgs) i explica els misteris que les diverses ciències compartimentades no són capaces d'explicar.”

Extracte de l’entrevista realitzada a Ervin Lázló, publicada a La Vanguardia el 15/08/2012

QUÈ ÉS UNA LECTURA DELS REGISTRES AKÀSHICS?

 

És una sessió terapèutica, no pas un mètode predictiu, on la persona que fa la lectura té accés a un estat augmentat de consciència, des d’on s'obtenen informacions que produeixen un impacte molt positiu a la vida actual de la persona que rep la lectura.

Una

Una lectura dels Registres Akàshicsns forma part d'un procés d'autoconeixement que ens ajuda a trobar l’equilibri personal, facilitant l'aprenentatge i el creixement interior. Ens ajuda a eliminar dolors físics i a expandir el nostre potencial gràcies a la comprensió dels nostres processos evolutius. 

 

COM FUNCIONA UNA LECTURA DE REGISTRES AKÀSHICS?

Durant la lectura s’accedeix als Registres connectant amb la informació allà emmagatzemada i aquesta informació ens ajudará a aclarir els dubtes que vagis plantejant.

 

Per a aprofitar al màxim la sessió, és important que abans de la mateixa pensis i escriguis un màxim de 10 temes o preguntes.

 

Pots preguntar sobre qualsevol tema que et preocupi, que sentis que et bloqueja o que és un impediment per a la teva felicitat, sense cap restricció d’àmbits (treball, negocis, salut, parella, família, amics, sexualitat, espiritualitat, addiccions, diners, traumes, pors, etc.).

 

Molt sovint durant la sessió apareixen preguntes espontàniament, i algunes vegades no s'arriba a treballar totes les preguntes perquè pot succeir que una d'elles sigui la més important i principal i valgui la pena centrar-se en ella.

 

 

QUINS BENEFICIS ENS APORTA?

 • Només pel fet d'obrir els teus Registres es produeix un reajustament energètic que et farà sentir més equilibrat/ada i centrat/ada en el mateix moment de finalitzar la sessió.

 • Obtindràs la informació que necessites per a desbloquejar, sanar i avançar en la teva vida sobre els temes que et preocupen.

 • El pla de l’Akasha té una vibració molt alta. Això ens permet afrontar temes dolorosos per a tu des d'un espai totalment segur, amb respecte i sensibilitat.

 • La lectura dels Registres facilita que et ressituïs en la direcció correcta per a complir amb la teva missió de vida, doncs es faran evidents programacions i patrons de comportament que no et beneficien.

 • Obtindràs un missatge personal canalitzat des dels Registres Akàshics.

 • Tot això t’ajuda a obtenir i potenciar la confiança, l'autoestima i l'apoderament, sempre des de la humilitat i la reconnexió amb la nostra essència.

 • A vegades una lectura pot acabar desembocant en una Sanació Akàshica on aplicarem algunes tècniquesper alliberar el que es pugui haver revelat durant la sessió. 

 

ESTIC PREPARAT/ADA PER A FER UNA LECTURA?

Si sents que dins teu hi ha quelcom que ressona vers els Registres, és perquè és el moment i és correcte per a tu consultar-los.

 

Abans de fer la lectura et passaem una petita guia amb exemples de quin tipus de preguntes s’acostumen a fer, temps de duració, quina és la mecànica d’una lectura, etc. per tal que et sentis segur/a i preparat/da en tot moment.

 

Degut a que es treballa des d’un pla de màxim respecte al moment vital de la persona, podràs sentir-te lliure de mostrar i explorar allò que més et preocupa.

 

Benvingut/da a aquest profund i alliberador "Llibre de la Vida".

 

 

SANACIÓ AKÀSHICA

 

La sanació Akàshica s'engloba dins del que es coneix com a teràpies energètiques i és una forma de sanació en la que es treballa sobre bloquejos energètics que condicionen la nostra vida en el pla físic.

18-canviglobal_akàshics.jpeg

Hi ha molts factors que poden desencadenar aquests bloquejos: traumes romanents de vides passades, pactes realitzats de forma tàcita amb antigues creences, pensaments negatius, ancoratges d'entitats nocives, fugues energètiques, etc. 
 

Tots ells dificulten la nostra plena realització com a éssers humans.

Alguns dels objectius que busquem en fer una sanació Akàshica són: 

 • Sanació i eliminació dels bloquejos de programacions i patrons de comportament tant mentals com heretats o per karma.

 • Localització i expulsió d’“entitats” ancorades d'altres plànols dimensionals, que manipulen i s'alimenten de la nostra energia.

 • Sanació de bloquejos que tinguin la seva causa en creences, il·lusions i impressions que estiguin impedint que avancem en el nostre propòsit de vida.

 • Neteja, equilibri i desenvolupament del sistema de txakres.

19-canviglobal_akàshics.jpeg
20-canviglobal_akàshics.jpg
21-canviglobal_akàshics.jpeg
bottom of page