14/10/2020

4 minuts que et poden portar a una profunda reflexio sobre la teva vida.

 - Los Puntos Clave #12

Estimats clients,

Informar-vos que el nostre Centre de Massatges romandrà tancat per vacances d'estiu fins el 31 d'agost.

Bon estiu i cuideu-vos molt!

29/04/2020

La capacitat d'una tècnica per entrar en ressonància amb l'organisme és bàsica perquè aquesta pugui mantenir un diàleg amb un cos viu i provocar una resposta encaminada a la solució de el problema que es plantegi resoldre. El massatge, al combinar pressió i tacte, és u...

Davant l’alerta sanitària generada per l’arribada al nostre país del nou coronavirus SARS-CoV-2, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) publica una guia amb recomanacions de gestió psicològica durant quarantenes per malalties infeccioses.

Feu click en aqu...

A hores d'ara, ningú és aliè a la crisi del coronavirus. Tampoc els menors. Ells també perceben l'alarma social. Capten que totes les converses versen sobre el mateix tema, el que pot generar incertesa, preocupació, angoixa i fins i tot un quadre d'estrès.

Volem compa...

19/02/2020

Les fàscies pertanyen al grup dels teixits conjuntius o connectius, presentant diverses formes al llarg de tot el cos humà. Es considera a aquest teixit com "l'òrgan de la postura", per la seva important funció de sosteniment i sobre el moviment corporal.

El teixit conn...

Please reload

Entrades destacades

SALUT, RESPIRACIÓ I FRED

13/06/2019

1/5
Please reload

Entrades recents

16/03/2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Buscar per tags