29/04/2020

La capacitat d'una tècnica per entrar en ressonància amb l'organisme és bàsica perquè aquesta pugui mantenir un diàleg amb un cos viu i provocar una resposta encaminada a la solució de el problema que es plantegi resoldre. El massatge, al combinar pressió i tacte, és u...

Davant l’alerta sanitària generada per l’arribada al nostre país del nou coronavirus SARS-CoV-2, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) publica una guia amb recomanacions de gestió psicològica durant quarantenes per malalties infeccioses.

Feu click en aqu...

A hores d'ara, ningú és aliè a la crisi del coronavirus. Tampoc els menors. Ells també perceben l'alarma social. Capten que totes les converses versen sobre el mateix tema, el que pot generar incertesa, preocupació, angoixa i fins i tot un quadre d'estrès.

Volem compa...

19/02/2020

Les fàscies pertanyen al grup dels teixits conjuntius o connectius, presentant diverses formes al llarg de tot el cos humà. Es considera a aquest teixit com "l'òrgan de la postura", per la seva important funció de sosteniment i sobre el moviment corporal.

El teixit conn...

22/01/2020

Ja fa 40 anys que es va fer un estudi amb pacients asmàtics per veure la relació de la malaltia amb la dieta. L'experiment va consistir a evitar el sucre, la xocolata, la llet i els derivats, així com la carn, els ous i el peix. L'orientació de la dieta va ser vegetari...