top of page

ELS IONS NEGATIUS I LA SALUD

Els ions negatius són àtoms que contenen més electrons del compte. Els àtoms neutres tenen tants protons com electrons. Si un àtom té més electrons que protons, llavors es converteix en un ió negatiu.


Aquests ions es creen a la natura a conseqüència dels raigs solars, pel moviment del vent o la força de l’aigua, i és llavors quan podem trobar/notar aquell característic aire de gran puresa que trobem als espais naturals com muntanyes, boscos, rius, mars, llacs i cascades.L’aire carregat d’ions negatius ens aporta grans beneficis per a la nostra salut tant a nivell físic, com psíquic i emocional.

Quan respirem en un espai, sigui obert o tancat, que conté una gran quantitat d’aquests àtoms, podem sentir automàticament una sensació de benestar, essent una de les evidències dels beneficis que tenen els ions negatius, o “anions”, Un ambient carregat d’ions negatius és garantia d’un ambient higienitzat i lliure de pol·lució.


Efectes dels ions negatius en l’organisme

· Estimulen les nostres cèl·lules facilitant els processos d’oxigenació, hidratació, desintoxicació i regeneració del nostre organisme.

· Milloren el sistema respiratori i nerviós, ajudant-nos també en els processos de digestió i reforçant el nostre sistema immunològic.

· Disminueixen la fatiga i els dolors musculars.

· Faciliten també la conciliació del son i redueix els efectes de les al·lèrgies.

· Milloren els problemes de pell, com poden ser els casos de psoriasis, dermatitis o cremades superficials.

· Tenen la capacitat de regular la tensió arterial i estimular l’activitat sexual.

· En l’àmbit psíquic i emocional, la càrrega d’ions negatius ajuda a relaxar la ment i a gestionar els problemes d’estrès i d’ansietat, així com a millorar la capacitat de concentració i memorització augmentant el rendiment mental.Procurar freqüentar la natura i estar rodejat de tots aquells factors que afavoreixin la creació d’ions negatius, com pot ser la funció clorofíl•lica que desenvolupen les plantes durant el dia, la concentració de petitíssimes gotes d’aigua, l’efecte Lenard sobre l’aigua (cascades, onades de mar, pluja intensa), etc. tindrà un efecte beneficiós sobre la nostra salut.https://www.laferreteria.shop/ca/l-efecte-positiu-dels-ions-negatius/

https://etselquemenges.cat/cosmetica/la-dutxa-ionitzada

Comentarios


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
bottom of page