top of page
Nosaltres

CANVI GLOBAL

A Canvi Global, partint del treball manual que implica el món del massatge, intentem portar la salut de la persona més enllà de l'apartat físic perquè pugui assolir el màxim benestar en la seva vida quotidiana.

 

Ho fem des d’una perspectiva global de la persona i utilitzant una sèrie de tècniques que ens permetin abraçar el nombre més gran d'aspectes que conformen l'ésser humà.

 

La finalitat última és retornar a la persona al seu estat natural d'equilibri i confort.

 

Tot canvi que ens porti a un major equilibri de la nostra globalitat, tant en l’àmbit físic com en l’emocional, energètic, postural o mental, repercutirà en els altres aspectes i millorarà qualitativament l'harmonia, la salut i el benestar de la persona.

canviglobal 1.jpg
canviglobal 2.jpg
canviglobal 3.jpg
canviglobal-4a.jpg

QUI SÓC

0-canviglobal_josep ferrer anglada.png

Josep Ferrer Anglada, director de Canvi Global.

 

Professional del massatge des de l'any 1987, m’he format en Shiatsu, Do-in, Rei-ki, Reflexologia Podal, Quiromassatge, Massatge profund, Cadenes Musculars, Craneosacral, Columna Vitae, entre d'altres. I he desenvolupat el mètode Kynalis de Cadenes Musculars.

Autor del llibre “Masaje Avanzado” Editorial Elsevier. Un manual que presenta la combinació de tres tècniques de massatge (el massatge transversal, el massatge miofascial i l’alliberament dels punts gallet).

 

La meva experiència m'ha portat vers el camp de la connexió cos-ment amb el treball de la Biodescodificació, Registres Akashics, Kinesiologia Emocional i Flors de Bach.

massatgs

MASSATGES

MASSATGE NEUROMUSCULAR

CASOS D'APLICACIÓ

Estrès, cansament, debilitat muscular per sobreesforç, mal de cap tensional, estat de fatiga, rigidesa, molèsties musculars per ús repetitiu, limitació del moviment, etc.

 

El Massatge Neuromuscular és una tècnica que permet millorar la funció del múscul i la seva interrelació amb els altres músculs. Es realitza en les zones on hi ha més teixit conjuntiu, com són les zones d'inserció dels músculs, perquè és en el teixit fascial on comença la rigidesa muscular, les retraccions, els punts de molèstia, etc. Amb el Massatge Neuromuscular podem assolir un ràpid benestar del cos que no aconseguiríem amb el massatge convencional.

 

Les maniobres que utilitza el Massatge Neuromuscular són lentes, minucioses i fondes, presentant diferents beneficis que han evolucionat des de les tècniques de relaxació provinents del Quiromassatge, fins al desenvolupament especial d'altres tècniques més complexes que resulten ser àmpliament efectives a l'hora de l'eliminació del dolor tipus tensional, ajuden a millorar el descans i la son i les diverses disfuncions que puguin situar-se en el nostre aparell locomotor.

 

Se'l pot considerar un important agent en la regulació de l'energia vital, perquè influeix de manera positiva sobre el cansament, en els estats d'ànim i la psique.

 

És molt aconsellable després de la realització de rutines esportives o exercicis físics d'exigència.

1-canviglobal_neuromuscular.jpg
2-canviglobal_neuromuscular.jpg
3-canviglobal_neuromuscular.jpg
4-canviglobal_neuromuscular.jpg

MASSATGE TRANSVERS AVANÇAT

CASOS D'APLICACIÓ

Debilitat muscular per sobreesforç, mal de cap tensional, estat de fatiga, rigidesa, molèsties musculars per ús repetitiu, limitació del moviment, etc.

El Massatge Transver Avançat té un clar efecte en l’àmbit dels teixits profunds que pateixen una disfunció. Entre els seus beneficis podem destacar que afavoreix l’intercanvi de fluids a nivell cel·lular, ajuda que els teixits s’organitzin d’una manera eficient i relaxa la tensió i el patiment intrínsec d’una disfunció.

 

Es pot aplicar tant a nivell de la columna com de les extremitats. Es treballarà específicament amb aquesta tècnica tant sobre la musculatura, com els tendons i lligaments, aconseguint una ràpida millora.

 

El Massatge Transvers Avançat serà molt beneficiós tant per a atletes del món de l’esport com per persones que realitzen moviments repetitius, ja que ambdues circumstàncies impliquen una sobresolicitació de l’aparell locomotor.

5-canviglobal_transvers avançat.jpg
6-canviglobal_transvers avançat.jpg

MASSATGE ESTRUCTURAL APLICAT A LES CADENES MUSCULARS

CASOS D'APLICACIÓ

Millora postural, tonificació del cos, major benestar emocional, etc.

7-canviglobal_estructuralb.jpg

Què és el Massatge Estructural?

El Massatge Estructural és una tècnica manual de treball corporal que afecta l'estructura del cos, que s'aplica en un protocol de 10 sessions amb maniobres específiques sobre el teixit profund y seguint unes línies o Cadenes Musculars que envolten tot el cos.

 

El Massatge Estructural treballa la forma com el nostre cos s'interrelaciona amb ell mateix, o sigui, intenta harmonitzar les parts amb el tot, de manera que puguin funcionar amb la màxima eficiència, millorant la postura, la respiració, la flexibilitat, etc. 

 

 

Per a qui és el Massatge Estructural?

És una tècnica que es pot aplicar a un ampli ventall de persones, de totes les edats, que busquin retrobar un major equilibri en l'àmbit físic o una millora de la seva aparença externa. Essent especialment recomanable per a les persones que requereixen un alt rendiment físic. S'obtenen, també, bons resultats en desequilibris corporals crònics.


 

Quin és el seu Objectiu?

Aquests massatges estan dissenyats per restablir l'equilibri de l'estructura corporal, la gràcia i l'harmonia del moviment, el benestar i la sensació d'encaixar en el mateix cos, tenint també un efecte a l'àmbit vivencial sobre la persona.

 

Per què 10 sessions?

Les sessions tenen, cada una d'elles, un sentit i un ordre que ens permetran haver fet, al finalitzar-les totes, un treball acurat de tot el cos.
La primera sessió treballa la part anterior del cos, la segona la posterior, la tercera els laterals, la setena la columna, la vuitena els braços, etc.

 

Estan també estructurades en grups segons el tipus de teixit a treballar:

  • Les quatre primeres treballen els teixits superficials.

  • Les quatre següents aborden els teixits més profunds.

  • Les darreres dues integren les capes superficials amb les profundes.

 

Què podem esperar de les sessions?

 

  • Una tonificació general del cos que ens permetrà, per exemple, mantenir l'esquena recta, evitant adoptar una mala postura corporal que ens pot provocar una múltiple contractura a l'esquena.

  • Una millora de la mobilitat amb una major amplitud articular, que ens aportarà un major equilibri i dinamisme de la columna, contrarestant els efectes dels excessos (espatlles carregades, postures arquejades, etc).

  • Una major resistència a l'estrès, augmentant la nostra capacitat respiratòria. A partir de la relaxació del diafragma podrem abordar millor les situacions de tensió, retardant l'aparició del cansament i això ens permetrà reduir l'estrès.

  • Una disminució o desaparició de molèsties cròniques, ja tinguin el seu origen en un dolor muscular per una contractura, o siguin a conseqüència d'una mala postura corporal.

  • Una millora de la postura, aconseguint equilibrar i millorar la columna (esquena carregada), els genolls en 'X' i/o genolls en '( )' (cames garrelles), les espatlles caigudes, etc, aportant una millor aparença física.

  • Una major estabilitat emocional, ja que amb el Massatge Estructural equilibrem el cos que és el vehicle d'expressió i recepció de les nostres sensacions, sentiments, emocions, etc. Si aquest 'vehicle' funciona més harmoniosament, tot el conjunt també ho fa, passant a ser font de benestar i confort.

KINESIO TAPING

CASOS D'APLICACIÓ

Reducció d'inflamació, facilitat de drenatge, disminució de molèsties cròniques, alleugeriment d'afectacions corporals, millora del moviment, etc.

 

Desenvolupat a Corea fa més de 20 anys, s'ha anat aplicant a l'esport cada cop amb més acceptació dins de l'àmbit professional.

 

Segons sigui la necessitat, ens pot ajudar a relaxar, estabilitzar o reeducar el teixit afectat i alleugerar les molèsties.


Els coneixements actuals d'aquesta tècnica permeten actuar i donar suport sobre moltes disfuncions, sense limitar ni immobilitzar la zona on s’aplica.


Utilitzat també per drenar i millorar l'intercanvi de fluids interns, el Kinesio Taping és una ajuda excel·lent per millorar moltes disfuncions de caràcter estructural.

8-canviglobal_kinesiotape.jpg
9-canviglobal_kinesiotape.jpg
10-canviglobal_kinesiotape.jpg
11-canviglobal_kinesiotape.jpg
12-canviglobal_kinesiotape.jpg

OSTEOPATIA CRANI-SACRAL

CASOS D'APLICACIÓ

Estrès, mal de cap tensional, estat de fatiga, rigidesa, molèsties musculars, inestabilitat física/emocional etc.

 

Aquesta tècnica, aplicada amb suaus maniobres al cap i la columna, té una repercussió sobre la totalitat del cos. Ens aportarà una relaxació i un reequilibri tant de sistemes generals així com de zones concretes de l’organisme.

 

Per exemple s’obtindrà una milloria en el funcionament del Pavelló Vestibular (òrgan encarregat de l’equilibri corporal), així com del Sistema Fascial; des de les meninges del crani fins a la fàscia plantar del peu, o del Sistema Nerviós amb l’estimulació i regulació del bombeig del líquid encefalorraquidi que banya i nodreix la medul·la espinal.

 

És molt efectiva ajudant a integrar els beneficis obtinguts amb l’aplicació de les altres tècniques.

PUNTS GALLET

CASOS D'APLICACIÓ

Espasmes musculars, debilitat muscular per sobreesforç, disfunció muscular per ús repetitiu, mal de cap per estrès, etc.

 

També coneguts com a "Trigger Points", els Punts Gallet estan situats dins del múscul tens i causen molèstia i disminució d'amplitud de moviment articular.

Les persones que acostumen a presentar molèsties per causa dels Punts Gallet solen ser aquelles que realitzen feines que impliquen d'una manera repetitiva i forçada a un grup muscular d'una determinada zona. Els músculs del coll, la cintura escapular o pelviana són els que més habitualment  presenten Punts Gallet.


Mitjançant l'alliberament dels Punts Gallet es pot alleugerir ràpidament les molèsties de la persona i relaxar profundament la musculatura.

13-canviglobal_puntsgallet.gif
14-canviglobal_puntsgallet.gif
15-canviglobal_puntsgallet.gif
16-canviglobal_puntsgallet.gif
Contacte
CANVI GLOBAL
 

C/ Sant Pere, 32 2n 3a - 08221 TERRASSA

Tel: 93 780 25 58 | 722 814 422

Email: info@canviglobal.cat

logo_canviglobal

Centre en sinergia

Centre associat

Membre associat

bottom of page