top of page

PROGRAMACIÓ
NEUROLINGÜISTICA

CASOS D'APLICACIO:

Per resoldre estats i hàbits negatius, crear relacions saludables, millorar la comunicació, eliminar creences limitants i estats emocionals no desitjats.

WhatsApp Image 2021-05-24 at 11.48.03.jp

Sóc Xavi Méndez, fa més de 20 anys que em dedico a l'entrenament personal, una professió que m’estimo i amb la qual he viscut moltíssimes experiències i he gaudit de grans alegries, encara que la meva veritable vocació és l'acompanyament de les persones des d'una posició més cognitiva i sobretot cinestèsica, que es la part que s’encarrega de crear i entendre el mon personal, mitjançant l’oïda, l’olfacte, la vista, el gust i el tacte.

 

Fa més de 12 anys que vaig iniciar els meus estudis en la disciplina de la PNL i com a formador he desenvolupat diversos tallers orientats a la comunicació entre professionals de la salut i els clients, amb l’objectiu d’aconseguir unes interaccions més facilitadores en l’acompanyament de les persones. Els he realitzat amb els alumnes d’infermeria en la Universitat CEU Sant Pablo a Madrid, a l'hospital Clínic de Barcelona i també a empreses vinculades al mon del fitness. També col·laboro en la formació contínua de PNL en l'institut NEURON donant suport als alumnes en les seves practiques.

De la meva formació en PNL he après que vivim la vida des dels aprenentatges que hem anat adquirint al llarg de totes les nostres experiències, convertint-se aquestes en les nostres referències internes i que son les que defineixen la nostra manera de pensar, sentir i actuar.

 

Algunes vegades les nostres respostes o maneres d'actuar no són del nostre grat o ens dificulten avançar cap als nostres objectius o il·lusions. Des de la neurolingüística podrem observar i investigar com hem conformat aquestes maneres de pensar, sentir i actuar i definir noves estratègies per a viure com més ens agradaria.

Els sentits ens ajuden a crear el nostre món interior per entendre el món exterior i a través d’ells vivim la vida. Els sentits són un sistema d’integració d’informació. Tot el que pensem, tot el que coneixem, és informació que ha vingut de fora, fins i tot la manera com hem après a pensar i actuar a la vida.

La PNL és una disciplina que observa de forma subjectiva l'estructura dels processos d’aprenentatge de l’ésser humà. Consistint a observar les experiències que hem viscut en qualsevol situació i en qualsevol context.

L'objectiu de l'observació dels registres de les experiències és generar canvis per assolir la vida que més ens agradaria sentir, tot transformant les respostes automàtiques i creences limitants que ens desagraden per aquelles que desitgem. Des de la PNL contemplem que totes les creences són limitants (aquesta també) però és de gran ajuda observar-les per escollir quines ens apropen a la vida que desitgem viure.

Tot i que la PNL no és una teràpia, ens pot ajudar a poder arribar a transformacions personals alliberadores i terapèutiques.

Tens qualsevol dubte?

 

Contacta amb nosaltres, estem a la teva disposició

a través del telèfon o e-mail.

93-780.25.58

info@canviglobal.cat

O també pots omplir el formulari i ens possarem en

contacte amb tú l'abans possible!

bottom of page