top of page

MASSATGE PROFUND

CASOS D'APLICACIO:

 

Estrès, cansament, debilitat muscular per sobreesforç, mal de cap tensional, estat de fatiga, rigidesa, molèsties musculars per ús repetitiu, limitació del moviment, etc.

massatgeprofund3_canviglobal
canviglobal_quiromassatge(1)
massatgeprofund2_canviglobal
massatgeprofund_canviglobal
canviglobal_quiromassatge(6)
Fes click a sobre de la foto per obrir-la

El Massatge Profund (M.P.) una tècnica que s'aplica sobre el teixit conjuntiu, que permet millorar la funció del múscul i la seva interrelació amb els altres músculs.

 

El M.P. es realitza en les zones on hi ha més teixit conjuntiu, com són les zones d'inserció dels músculs, perquè és a la fàscia on comença la rigidesa muscular, les retraccions, els punts de molèstia, etc.

 

Les maniobres que utilitza el M.P. presenten diferents beneficis, que han evolucionat des de les tècniques de relaxació provinents del Quiromassatge, que ajuden a millorar el descans i la son, fins al desenvolupament especial d'altres tècniques més complexes que resulten ser àmpliament efectives a l'hora de l'eliminació del dolor, tipus tensional, i les diverses disfuncions que puguin situar-se en el nostre organisme.

 

Se'l pot considerar un important agent en la regulació de l'energia vital, perquè influeix de manera positiva sobre el cansament, en els estats d'ànim i la psique. És molt aconsellable després de la realització de rutines esportives o exercicis físics d'exigència.

 

Amb el M.P. podem assolir un ràpid benestar del cos que no aconseguiríem amb el massatge convencional.

El Massatge Profund (M.P.) una tècnica que s'aplica sobre el teixit conjuntiu, que permet millorar la funció del múscul i la seva interrelació amb els altres músculs.

Tens qualsevol dubte?

 

Contacta amb nosaltres, estem a la teva disposició

a través del telèfon o e-mail.

93-780.25.58

info@canviglobal.cat

O també pots omplir el formulari i ens possarem en

contacte amb tú l'abans possible!

S'ha enviat correctament!

bottom of page