QUIROMASSATGE

CASOS D'APLICACIO:

 

Estrès, cansament, debilitat muscular per sobreesforç, mal de cap tensional

quiromassatge1_canviglobal
quiromassatge2_canviglobal
quiromassatge3_canviglobal
quiromassatge4_canviglobal
quiromassatge5_canviglobal
quiromassatge6_canviglobal
Fes click a sobre de la foto per obrir-la

La tècnica del quiromassatge consisteix a aplicar sobre la pell un seguit de maniobres, mitjançant una pressió mecànica de les mans als òrgans i teixits del cos humà.
 

Les maniobres que utilitza el quiromassatge presenten diferents beneficis, que han evolucionat des de les tècniques de relaxació ben senzilles, que ajuden a millorar el descans i la son, fins al desenvolupament especial d'altres tècniques més complexes que resulten ser àmpliament efectives a l'hora de l'eliminació del dolor, tipus tensional, i les diverses disfuncions que puguin situar-se en el nostre organisme.
 

Se'l pot considerar un important agent en la regulació de l'energia vital, perquè influeix de manera positiva sobre el cansament, en els estats d'ànim i la psique. És molt aconsellable després de la realització de rutines esportives o exercicis físics d'exigència.
 

El quiromassatge brindarà cura i benestar a qualsevol que el rebi, independentment que la persona pateixi o no d'alguna afecció o molèstia especial. Pel que podem afirmar que el quiromassatge compleix totes les funcions terapèutiques: té cura, prevé i sana.

Tens qualsevol dubte?

 

Contacta amb nosaltres, estem a la teva disposició

a través del telèfon o e-mail.

93-780.25.58

info@canviglobal.cat

O també pots omplir el formulari i ens possarem en

contacte amb tú l'abans possible!

Segueix-nos

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle

​© 2016 CANVI GLOBAL