top of page

TESTIMONIS

Comentaris de clients que han fet el massatge Kynalis:

MARIA DOLORS

68 anys

Jo vaig acudir al Josep aconsellat per una amiga a qui li havien millorat molt els galindons després de fer Kynalis, i després de rebre les 10 sessions puc afirmar que a mi m'ha passat el mateix. Ara puc portar, durant hores, sabates que feia anys que no podia dur per que em feien mal.
Amb el massatge Kynalis, poc a poc l'estructura del meu cos va anar canviant, les coses es van posant al seu lloc, i et sents millor. El que és sorprenent és el fet que no només em sento més equilibrada físicament, si no, que aquest equilibri també el noto psíquicament.

Ja fa uns mesos que vaig acabar les 10 sessions de massatge Kynalis i vist des d'aquesta perspectiva el que més m'impacta és que notes que aquests canvis es mantenen en el temps.

No em canso de recomanar Kynalis a les meves amistats!!!

__________________________________________________________________

RAFAEL

64 anys

Vaig rebre ja fa uns quinze anys 10 sessions de massatge amb la tècnica Rolfing, em varen canviar la meva postura i la manera de caminar per sempre més.

Degut a la postura a vegades estàtica i repetitiva a la feina, a vegades sentia molèsties a la zona dorsal o a l’espatlla, i sovint em venia a la ment el benestar que em va portar aquell treball en el meu cos i pensava en que em caldrien unes sessions de massatge ...

 

De forma casual vaig comentar-ho a un conegut i em va parlar d'en Josep i ens va presentar un dia. Ell em va parlar del seu treball i al moment vaig reconèixer que el massatge Kynalis era una tècnica molt semblant a la rebuda feia tan de temps, i vaig decidir tot d'una rebre 4 sessions de manteniment i vaig fer-les gairebé en poc més d’un mes. 

 

La seva tècnica i la seva professionalitat fan que el seu treball produeixi sensacions i resultats immediats, de manera que vaig tornar a prendre consciència de la postura del cos i de la forma correcta de caminar. Canvis subtils que provoquen després del seu treball una sensació de benestar immediat i fa que la ment prengui consciència de la posició del cos. És curiós que de forma inconscient sovint corregeixo la postura de manera automàtica!

 

Recomanaria a qualsevol persona, encara que es trobi bé, posar-se en les mans d'en Josep.

__________________________________________________________________

MARIA

22 anys

Des del moment que vaig aterrar a la consulta del Josep Ferrer, sabia que de miracles no en faria. Una escoliosis de 42º és quasi impossible que es posi a lloc sense passar per quiròfan, tot i que no vaig decidir fer les sessions per corregir la curvatura òssia, sinó per mirar de relaxar i equilibrar la musculatura. Fet aquest petit incís, puc dir amb tota seguretat que el massatge estructural ha estat una experiència gratament positiva, i explicaré el per què:

Al llarg de les sessions he pogut experimentar les modificacions que es produïen en el meu cos. Sobretot a l'esquena, l'eix principal del meu problema. Només començar els massatges, ja van haver-hi canvis molt bons. Em notava menys rígida i molt més equilibrada. Les sessions anaven passant i físicament l'esquena anava perdent moltes de les seves anomalies i estava molt més compensada entre un costat i l'altre.

 

Hi ha hagut un gran canvi, molt positiu. Tot i així he complementat el massatge estructural amb la natació gairebé a diari. Però els resultats han estat molt favorables.

 

Moltes gràcies Josep, per la teva constant dedicació en el meu cas.

__________________________________________________________________

ROSA

36 anys

El massatge estructural, en el meu cas, m'ha permès millorar el coneixement de mi mateixa a molts nivells , augmentant la consciència del meu propi cos i permetent-me experimentar la visió de la meva pròpia vida des d'una altra òptica.

 

M'ha permès entendre perquè el meu cos i la meva postura són com són i la possibilitat que tinc de poder canviar algunes coses de les quals ni tan sols n'era conscient.

 

Concretament destacaria el massatge a les cames i al tòrax. Les cames les sento i veig des d'aleshores més aliniades i camino (i em sento) més segura i decidida. El massatge al tórax em va donar l'opció d'obrir-me, fet que em va despertar moltes emocions, tot entenent perquè m'havia tancat fins ara.

 

Es tracta d'un massatge molt intens que aconsegueix canvis molt importants que es mantenen en el temps.

 

És una experiència que recomano a tothom. Ara sento el cos més equilibrat i m'hi sento més agust vivint en ell.

__________________________________________________________________

MARI CARMEN

43 anys

L'experiència del massatge estructural per a mi ha estat gratament positiva en molts sentits.

El procés durant aquestes dotze sessions m'ha ajudat a prendre consciència dia a dia del meu cos, les meves postures, moviments, forma de desplaçar, l'estabilitat ...

He anat experimentant de forma progressiva i gradual els canvis que anaven sorgint i gaudint molt de les noves sensacions que cada sessió m'aportava. La meva tasca ha estat prendre consciència, gaudir dels canvis i aplicar o sentir-los en el dia a dia.

És curiós com el tema emocional està estretament unit al cos i, en el meu cas, en diverses sessions han sorgit sentiments que portava dins i havien de sortir. Així per a mi, ha estat un alliberament emocional i físic. Un abans i un després.

Després de cada sessió sents més energia, el caminar és més senzill, més fàcil, més lliure, així que recomano a tot el que ho faci que sempre es deixi temps per donar un bon passeig després de la sessió.

Tota una experiència i totalment recomanable.

Moltes gràcies Josep !!

__________________________________________________________________

SÍLVIA

42 anys

Hola, volia fer el meu comentari sobre els massatges estructurals que vaig fer amb el Josep.  

Durant molts anys he patit de mal d'esquena, segurament degut a la meva postura corbada.  

El Josep em va parlar del massatge estructural i em va dir que podia ajudar-me a millorar la meva postura, així que vaig decidir deixar-me portar.  

Puc dir que la meva postura a canviat, de fet ha canviat tot el meu cos, i sessió a sessió he pogut comprovar com el meu cos i la seva postura anava canviant, el meu cos anava estirant-se, el meu pit s'anava obrint, jo l'únic que havia de fer era ser conscient dels canvis que anaven sorgint. Era molt sorprenent passar per davant d'un mirall i veure la meva esquena recta, per a mi això era impensable.
Al haver canviat la meva postura també he notat com el dolor anava desapareixent. Mica en mica m'he anat fent al meu nou cos, pràcticament ja no hi he ni de pensar, he assimilat la meva nova postura corporal. Un altra cosa que ha millorat és el mal de cames que tenia quan caminava, en aquets moments faig llargues caminades i el que menys em molesta són les cames....puc caminar molt lleugera.  

Vull donar les gràcies al Josep per donar-me aquesta nova visió del meu cos i d'aprendre a ser conscient de la postura que he de mantenir per estar en equilibri.

__________________________________________________________________

MARINA

37 anys

Els beneficis de la teràpia son emocionals i posturals, milloria a l'hora de seure i acotar-se i sobre tot a l'hora de caminar, amb més gracia i lleugeresa, no tan garratibada.

Durant les primeres sessions et fa mandra anar perquè durant la teràpia no et relaxes, però surts buit d'emocions pol·lucionades i físicament et menges el món, i a les darreres sessions vas amb tots els aspectes positius activats.

Plores, descarregues.., però finalment es troba l'equilibri entre cos i ment; et desperta l'ànima.

Gràcies.

__________________________________________________________________

ALBERT

35 anys

Jo ja havia vist "treballar" les seves mans, no em va costar gens decidir-me a fer les sessions.

No tenia cap patologia ni cap lesió complicades, però estava en un moment a la meva vida on havia de prendre decisions importants tan a nivell laboral com personal.Vaig pensar que les sessions de massatge estructural serien una bona manera de fer un "reset" al meu cos, alliberar-lo de tota la tensió i afrontar amb energies renovades els canvis que s'acostaven. Puc assegurar que el tractament va ser tot un èxit.

A les primeres sessions el canvi és principalment físic, comences a prendre consciència de com hauria d'estar el teu cos i notes com la teva postura millora. En les sessions posteriors, on es treballen els teixits més profunds, és on vaig experimentar una mena d'explosió emocional. Haig de dir que sóc una persona que em costa bastant mostrar les meves emocions, doncs en un parell de dies vaig marxar de la consulta amb una barreja de sentiments: eufòria, ganes de plorar sense saber per què, calma i repòs, tot un plegat de sensacions que em van sorprendre molt positivament.

No es poden entendre el cos i la ment com a dos entitats independents. Si tens la voluntat de canviar i t'impliques a fons en tot el tractament els resultats s'obtenen de forma immediata. He aconseguit un benestar tan físic com mental que em dona molta més seguretat en el meu dia a dia.

Per mi ha estat un privilegi viure aquesta experiència de mans d'una persona com en Josep. Moltes gràcies per la teva ajuda!!!

__________________________________________________________________

MONTSE

48 anys

Tenia coneixement del massatge estructural per persones properes que ho havien fet, però mai se m'havia acudit fer-lo! El Josep va ser el que m'ho va suggerir: la seva professionalitat i la confiança que em dona em van convèncer.

És totalment recomanable. Tothom hauria de fer-ho perquè, malauradament, no tenim massa educació postural ni emocional. Ara bé, qui ho decideix fer ho ha de tenir molt clar! No és un camí fàcil, i has d'estar disposat a canviar!

M'he adonat que, l'estat físic del teu cos és un reflex de les teves emocions: si modifiques la col·locació del cos automàticament començaràs a sentir i a pensar de manera diferent de com ho havies fet fins ara!

Personalment he pres consciència del meu cos de manera que, al prendre la postura adequada, evito contracturar-me. Al fer un treball muscular, el cos s'ha tornat molt més flexible, cosa que ha repercutit directament amb la meva manera de ser.

Abans era molt exigent amb mi mateixa: volia agradar a la gent que m'envoltava, buscar el seu reconeixement! En aquest sentit he invertit el meu punt de mira: ara miro cap endins i he après a estimar-me, a relativitzar les coses, a pensar que les decisions que prenem en un moment donat no han de ser per sempre. Hi ha coses que mai havia considerat, perquè creia que no anaven amb mi, i ara les avaluo i no les desestimo d'entrada. En definitiva, he crescut com a persona.

Tot plegat ha estat un gran canvi que ha valgut la pena!
Gràcies Josep!

__________________________________________________________________

ÀNGEL

65 anys

La primera cosa que m'agradaria remarcar es la flexibilitat corporal, que també te a veure amb l'adaptabilitat. Ara noto que el cos te mes facilitat en adaptar-se a noves formes posturals.

Aquesta flexibilitat ha vingut acompanyada de la consciència de certes parts del cos. I més concretament de la cama esquerra (tremolors musculars interns, dolors al genoll que van i venen….) Me'n he adonat que l'esquerra es la cama que inconscientment carrego.

El tercer “descobriment” ha estat la desaparició dels dolors d'esquena. Això es, en si mateix, un objectiu assolit de primer ordre en el benestar.

Al adonar-me'n de totes aquestes coses (que vol dir; posar-hi consciència) ha estat una excusa per observar que al final el conscient no es algo a desenvolupar, sino mes aviat, quelcom a ampliar.

Crec també que la disminució de la rigidesa física ajuda a la dinamització de les energies i això comporta també certs moviments en la ment i en les emocions que han creat aquestes rigideses.

Aquesta “manera de ser” es fruit d'una forma automàtica de comportar-me i això es nomes un resultat mecànic, que vol dir inconscient. No tant sols amb la posició corporal externa, sino també amb la interna.

Crec que encara hi ha un recorregut a fer a l'hora de buscar la idea o idees, que amagades, donen lloc a aquestes contractures. El treball continua ...

__________________________________________________________________

MIRELA

31 anys

Les sessions de Teràpia Estructural han estat com un viatge interior, a llarg d'aquests mesos m'han sorgit emocions, sentiments, i vivències molts variades; ha estat com fer dissabte dins meu.

Alguns dels sentiments/emocions que he sentit i voldria compartir son:

Neteja: d'ideals que no eren els meus (amb això potser encara hi treballo).

Eufòria: forma part de la meva manera de ser i a vegades notava que no la tenia, la trobava a faltar.

Pau: és la sensació que tenia (i tinc) respecte a les decisions que prenia.

Angoixa: això sentia quan feia el que se suposa que haig de fer i no el que jo vull fer.

Silenci: vaig tenir moments que no sentia res, com si els meus sentiments han fet un “reset”; desprès de mica en mica, han aparegut alguns que realment m'importen, i els que s'han quedat fora del meu cor simplement queden molt llunyans o quasi ni recordo.

Somnis: igual que la meva eufòria, somiar m'agrada molt!!! trobo que forma part de mi i m'alegro de tornar a somiar!

Sentir: realment al adonar-me de tot això que em passava, ho vaig trobar estrany, nou i al mateix temps MEU.

Il·lusió: il·lusionada per complir els meus somnis.

Conèixer: coneixem a mi mateixa.

Claredat: tot era més senzill de veure, com si els meus ulls estiguessin més oberts.

Acceptació: acceptar la situació que tenia i no donar-li tantes voltes (amb això potser que encara hi treballo).

Decisió: poder prendre decisions amb fermesa, de manera fàcil, segura de mi mateixa.

Tranquil·litat: clar, desprès de aquest show, jo estava tranquil·la (contant que abans tenia angoixa, feia alguna cosa i no n'estava segura del tot), ara diria que miro les coses amb discrepància.

Dolor: buff!! aquí sí que m'ha tocat! dons... vaig recordar moltes histories del passat amb les quals vaig patir..... i vinga plorar!! però molt....... i encara de tant en tant en faig alguna!

Desengany: dons això... que algunes vegades les meves il·lusions estaven pel terra.

Decepció: vaig sentir molta decepció per part de molta gent que jo estimava i apreciava.

Limitació: sentir que hi havia un topall, que no podia més, però que volia més i no sabia com fer-ho.

Visió: la meva imaginació era més fantàstica que real...es a dir que no era la il·lusió de un projecta que tenia al cap, sinó més aviat de una esperança de un miracle.

Generositat: un dels altres punts que em caracteritza i m'agrada.

Voluntat: vull canviar.

__________________________________________________________________

SUSANNA

42 anys

En el meu cas, no tenia cap expectativa, ni tampoc sabia on em posava, fins que em vaig adonar, ja des de la primera sessió, del treball tant profund, a tots nivells, que es fa amb el massatge estructural.

No tenia coneixement d'aquest tipus de massatge. I va ser sorprenent, com a la mateixa consulta, un cop “planxada” i tractada la musculatura, al caminar al voltant de la camilla, percebre la sensació tant diferenciada d'estabilitat, de lleugeresa, d'equilibri i d'harmonia amb el moviment.

A mesura que he avançat amb les sessions, no només ho he notat físicament, si no que també ha tingut una forta repercussió a la meva conducta: a la expressió, al sentir, en la comunicació i relació amb mi mateixa i amb els altres.

En definitiva, ha estat un REGAL poder viure aquesta experiència, que m'ha permès descobrir pautes internes que calia revisar.

Estic molt i molt agraïda per la professionalitat i el resultat d'aquest gran i profund treball!

Gràcies Josep!

__________________________________________________________________

FRANCESC

38 anys

El cert és que en un principi tenia els meus dubtes sobre l'eficàcia d'aquesta tècnica, però confiant en l'experiència prèvia d'una companya que ja l'havia provat anteriorment amb èxit i en la professionalitat d'en Josep, vaig decidir iniciar aquest procés de canvi, tant físic com emocional.

Els dies posteriors a les primeres sessions surts una mica masegat, donada la intensitat d'aquesta tècnica, però de seguida et dones compte que el teu cos comença a adoptar una altra postura, que comences a caminar més dret, amb les espatlles més enrere, a sentir una connexió entre la part superior i inferior del teu cos, com si estiguessis més sincronitzat i més lleuger.

Molèsties com sentir l'esquena carregada han desaparegut i, tot i que hi ha moments en que he de fer "memòria", automàticament tot el meu cos es recol·loca. També emocionalment notes més confiança en tu mateix.

Estic molt satisfet d'haver experimentat aquesta interessant tècnica i la recomano a tothom.

__________________________________________________________________

VICENÇ

46 anys

Ha estat una experiència que considero molt positiva, doncs al marge de les millores d'ordre postural i la recuperació de la meva esquena, que patia un “encarcarament històric”, he pogut experimentar sensacions noves, que han millorat la meva qualitat de vida, tant en lo físic com mental.

Psicològicament la millora no ha estat contundent (no em noto gaire canviat) però el benestar físic si que m'ha portat a una millora de l'estat d'ànim general, i el fet de veure'm més equilibrat i dret ha reduït molèsties que patia de forma recurrent.

__________________________________________________________________

ALBERT

29 anys

Per mi ha significat una manera de connectar el meu cap amb el meu cos, a través de prendre consciència de parts que no "recordava" que existien en el meu cos. D'aquesta manera m'he fet conscient de moltes de les tensions innecessàries que he suportat durant la majoria de la meva vida. En conseqüència molts dels problemes i dolors que sofria a la meva esquena han desaparegut gairebé completament i a nivell mental m'ha donat una altra perspectiva a l'hora d'afrontar la vida, d'una forma més relaxada i conscient.

Durant les sessions hi ha hagut de tot, moments de gran activament físic i mental, moments de remoguda interna, i ja a curt plaç la sensació ha estat d'arrelar profundament amb tot el què m'envolta i de trobar-me amb mi mateix en essència. Crec que amb una correcta predisposició aquesta teràpia et canvia la vida cap a millor i puc assegurar que mai havia provat res igual.

__________________________________________________________________

TERESA

57 anys

Realment vaig molt més dreta, i tot i que hi ha moments que he de fer "memòria", aquest "fer memòria" és espontani, i aleshores es recol·loca tot el meu cos.

També ha desaparegut el dolor que tenia cada mati al llevar-me a les cervicals.
Tinc molt present la zona lumbar, inclús ha aparegut un petit dolor en una zona molt concreta del sacre que no sé si és degut a la correcció de la posició de la columna, ja que no recordo ni haver caigut ni haver-me donat cap cop.

També tinc més consciència que abans dels meus peus i de com camino. Ara soc conscient que hi ha un peu ( el dret ), que ha passat per una intervenció de galindons i una fractura i que te els dits una mica "agarrotats".

Si tingués que fer una valoració global, diria que el meu cos és molt més conscient d'ell mateix i  està més relaxat . Han desaparegut tensions, sobretot la sensació que tenia al llevar-me pels matins de que no havia tingut un son reparador.

__________________________________________________________________

GERARD

42 anys

No vaig viure un gran canvi si no petites coses que al final em fan sentir millor!

Si a la tercera sessió m'hagués fet enrere (estava masegat com una mandonguilla) segur que ara no estaria tan bé, però s'ha de reconèixer que el camí és feixuc.

He estat conscient de les millores físiques i emocionals passats uns 6 mesos, quan de cop i volta vaig deixar de buscar grans discursos i em vaig trobar en una situació no viscuda: cos i ment en connexió!

Per fi el cos va escoltar la ment i la ment va ser conscient del cos al que anava lligada.

 

A partir d'aquí, a continuar aprenent mica en mica dels detallets de la vida que abans passaven desapercebuts.

__________________________________________________________________
 

JUAN

53 anys

No he notat cap canvi evident però sí una soltura de moviments i la sensació de benestar i de caminar més dret, sensacions que eren clares després de les sessions i que es diluïen amb el temps.

Els massatges, per descomptat, son impactants, no pas relaxants, però curiosament després de les sessions ets sents millor.

He quedat molt satisfet i recomanaria les 12 sessions.

__________________________________________________________________

CESCA

55 anys

La veritat és que vaig començar el tractament sense cap expectativa, senzillament tenia confiança en el massatgista i era una cosa nova que em proposava. Vaig intuir que podia anar-me bé i com que per norma m'agrada invertir en salut vaig apostar per aquesta nova experiència sense més.

Estic francament satisfeta dels resultats que per definir-los d'alguna manera diria que tot el meu cos te un nou posat més harmoniós i elegant.

__________________________________________________________________

GUIO

21 anys

Hola Josep, et voldria agrair les 12 sessions de la teràpia estructural.

No et negaré  que inicialment dubtava una mica de l'efectivitat d'aquesta tècnica, perquè prometia un resultats increïbles...  Tot i que no dubtava de la teva professionalitat, em semblava que una teràpia manual no podia arribar tant lluny. Quina va ser la meva sorpresa quan vaig veure que s'havia corregit completament la postura. La meva pelvis, que estava tant desplaçada, tornava a ser al seu lloc!!!

Un cop més, moltes gràcies per la teva ajuda.

__________________________________________________________________

NÚRIA

33 anys

Amb la teràpia estructural he notat canvis importants, tant a nivell físic com emocional.

A nivell físic ho vaig notar sobretot al principi, després m'hi he anat acostumant, com si hagués integrat els canvis. Vaig notar que vaig guanyar força elasticitat a l'hora de fer esport, i una millora considerable en la postura (espatlles obertes i esquena més dreta). A més, tenia una contractura recurrent a l'esquena que m'ha desaparegut.

El que més m'ha sorprès han sigut els canvis a nivell emocional. Des de les primeres sessions vaig notar que em sentia millor amb mi mateixa i amb la relació amb els demés, com si hagués guanyat autoseguretat. No només ho he notat jo sinó que m'ho ha dit gent del meu entorn.

Tot són canvis positius, ho recomano a tothom!

__________________________________________________________________

JORDI

49 anys

D'ençà de les sessions em sento força bé. Al caminar em sento més lleuger i sento que vaig més dret. També al seure, si no sec amb l'esquena recte, no em sento còmode i ja no em fan mal ni les espatlles ni els braços.

La veritat es que estic content d'haver-les fet.

__________________________________________________________________

MONTSE

45 anys

Les sessions van esdevenir més interessants del que m'esperava. Eren diferents dels massatges que havia rebut fins aleshores i molt, molt intenses. En alguns casos una mica doloroses. Però era un dolor productiu, semblant al benestar quan tens "agulletes" perquè has fet treballar el cos.

Recordo que esperava el dia de la sessió amb ànsia perquè en finalitzar la sessió em notava més lleugera, era més fàcil moure's, com si m'haguessin posat oli a les frontisses, res no grinyolava, i sortia plena, plena d'energia.

També, conforme avançaven les sessions, em feia més conscient del cos i la postura. Un resultat inesperat és que, tot i pesar el mateix, semblava més prima, o més esvelta, la gent em preguntava si feia règim!

Ara visc amb més confiança dins el meu cos i amb el meu aspecte. M'accepto més. Estic infinitament més relaxada i més segura de mi mateixa. Em trobo bàsicament molt bé i em sento, bàsicament també, molt feliç. Tot flueix perfectament. Sentir tot això potser ja tocava, tinc 45 anys, però sens dubte aquest tractament ha ajudat molt i molt. Així doncs, moltes gràcies, de debó.

__________________________________________________________________

TONI

51 anys

Després de les sessions el que es nota més externament és la posició de l'esquena, que és més recte i està més dreta que abans de començar les sessions.

D'altra banda, ara, després de fer algun tipus d'exercici com pot ser anar a caminar, sortir amb la bicicleta, etc. no noto cap tipus de fatiga muscular.

Salutacions.

__________________________________________________________________

BEATRIZ

36 anys

Per mi ha estat increïble: la oportunitat de trobar una nova manera de veure la vida. No tan sols ha afectat a la meva aparença física i ha significat la millora de les molèsties del meu cos per fora, sinó que també m'ha donat una major seguretat en mi mateixa, m'ha permès prendre'm les coses amb major optimisme, d'anar quasi bé flotant en el meu dia a dia i, sobretot, de millorar moltíssim la relació amb totes les persones que conec i he conegut posteriorment.

Moltes gràcies a tots per la vostra ajuda. Animo a tothom que provi aquesta teràpia i a vosaltres que continueu fent que tothom es pugui sentir millor persona, que és el que heu fet amb mi.

__________________________________________________________________

ALBERT

46 anys

Aquests massatges els he trobat força interessants , per mi han estat una empenta per fer un canvi, que ja havia iniciat, però que em van acabar de clarificar la decisió final.
A partir d'aquí s'han anat produint tot un seguit de coses, i una n'ha portat a un altre, i així successivament fins fer un canvi del tot definitiu.

Moltes gràcies.

__________________________________________________________________

Please reload

Tens qualsevol dubte?

 

Contacta amb nosaltres, estem a la teva disposició

a través del telèfon o e-mail.

93-780.25.58

info@canviglobal.cat

O també pots omplir el formulari i ens possarem en

contacte amb tú l'abans possible!

S'ha enviat correctament!

bottom of page