top of page

MASSATGE ESTRUCTURAL DE CADENES MUSCULARS

CASOS D'APLICACIO:

Millora postural, tonificació del cos, major benestar emocional, etc.

nino ky 2016 PNG.png
kynalis_canviglobal
cftot.gif

Per a qui és el Massatge Estructural?
 

És una tècnica que es pot aplicar a un ampli ventall de persones, de totes les edats, que busquin retrobar un major equilibri a a l'àmbit físic o una millora de la seva aparença externa. Essent especialment recomanable per a les persones que requereixen un alt rendiment físic. S'obtenen, també, bons resultats en desequilibris corporals crònics.


Per què 10 sessions?

Les sessions tenen, cada una d'elles, un sentit i un ordre que ens permetran haver fet, al finalitzar-les totes, un treball acurat de tot el cos:

La primera sessió treballa la part anterior del cos, la segona la posterior, la tercera els laterals, la setena la columna, l'onzena els braços, etc.

Estan també estructurades en grups segons el tipus de teixit a treballar:

- Les primeres 4 treballen els teixits superficials
- Les 3 del mig aborden els teixits més profunds
- Les darreres 3 integren les capes superficials amb les profundes.

Què podem esperar de les sessions?
 

- Una tonificació general del cos: la qual cosa ens permetrà, per exemple, mantenir l'esquena recta, evitant adoptar una mala postura corporal que ens pot provocar una múltiple contractura a l'esquena.

-Millora de la mobilitat amb una major amplitud articular: que ens aportarà un major equilibri i dinamisme de la columna, contrarestant els efectes dels excessos (espatlles carregades, postures arquejades, etc).

- Major resistència a l'estrès: augmentant la nostra capacitat respiratòria a partir de la relaxació del diafragma podrem abordar millor les situacions de tensió, retardant l'aparició del cansament i això ens permetrà reduir l'estrès.

- Disminució o desaparició de molèsties cròniques: ja tinguin el seu origen en un dolor muscular per una contractura, o siguin a conseqüència d'una mala postura corporal.

- Millora de la postura i de l'aparença física: amb aquest treball aconseguirem equilibrar i millorar la columna (esquena carregada), els genolls en 'X', genolls en '( )' (cames garrelles), les espatlles caigudes, etc, la qual cosa ens aportarà una millor aparença física.

- Major estabilitat emocional: amb el Massatge Estructural equilibrem el cos que és el vehicle d'expressió i recepció de les nostres sensacions, sentiments, emocions, etc. Si aquest 'vehicle' funciona més harmoniosament, tot el conjunt també ho fa, passant a ser font de benestar i confort.

d2 (nou) 1 color copia.jpg
d1 (nou) 1 color copia.jpg
d2 (nou) 1 color copia.jpg
kynalis1_canviglobal
kynalis2_canviglobal
kynalis3_canviglobal
kynalis4_canviglobal
kynalis5_canviglobal
kynalis6_canviglobal
kynalis7_canviglobal
kynalis8_canviglobal
kynalis9_canviglobal
Fes click a sobre de la foto per obrir-la

Maria Dolors

68 anys


Jo vaig acudir al Josep aconsellat per una amiga a qui li havien millorat molt els galindons després de fer Kynalis, i després de rebre les 10 sessions puc afirmar que a mi m'ha passat el mateix. Ara puc portar, durant hores, sabates que feia anys que no podia dur per que em feien mal.
Amb el massatge Kynalis, poc a poc l'estructura del meu cos va anar canviant, les coses es van posant al seu lloc, i et sents millor. El que és sorprenent és el fet que no només em sento més equilibrada físicament, si no, que aquest equilibri també el noto psíquicament.

Ja fa uns mesos que vaig acabar les 10 sessions de massatge Kynalis i vist des d'aquesta perspectiva el que més m'impacta és que notes que aquests canvis es mantenen en el temps.

No em canso de recomanar Kynalis a les meves amistats!!!.

Maria Dolors

68 anys

Please reload
Quin és el seu Objectiu?

Aquests massatges estan dissenyats per restablir l'equilibri de l'estructura corporal, la gràcia i l'harmonia del moviment, el benestar i la sensació d'encaixar en el mateix cos, tenint també un efecte a l'àmbit vivencial sobre la persona.

TESTIMONIS

Què és el Massatge Estructural?

 

El massatge Estructural, és una tècnica manual de treball corporal que afecta l'estructura del cos, que s'aplica en un protocol de 10 sessions amb maniobres específiques sobre el teixit profund y seguint unes línies o Cadenes Musculars que envolten tot el cos. El Massatge Estructural treballa la forma com el nostre cos s'interrelaciona amb ell mateix, o sigui, intenta harmonitzar les parts amb el tot, de manera que puguin funcionar amb la màxima eficiència, millorant la postura, la respiració, la flexibilitat, etc. 

Tens qualsevol dubte?

 

Contacta amb nosaltres, estem a la teva disposició

a través del telèfon o e-mail.

93-780.25.58

info@canviglobal.cat

O també pots omplir el formulari i ens possarem en

contacte amb tú l'abans possible!

S'ha enviat correctament!

bottom of page