top of page
Nosaltres

QUI SOM?

QUÈ ÉS CANVI GLOBAL?

Un centre on, partint del treball manual que implica el món del massatge, intentem portar més enllà de l'apartat físic la salut de la persona perquè pugui assolir el màxim benestar en la seva vida quotidiana.


QUÈ FEM?

Partint del concepte global de la persona, utilitzem una sèrie de tècniques que abracin el major nombre d'aspectes que conformen l'ésser humà, amb la finalitat última de retornar a la persona al seu estat natural d'equilibri i confort.

 


Tot canvi que ens porti vers un major equilibri de la nostra globalitat, tant en l'aspecte físic, emocional, energètic, postural o mental, repercutirà en qualsevol dels altres aspectes millorant qualitativament l'harmonia i el benestar de la persona.

Josep Ferrer Anglada
Director Canvi Global

Massatges

Massatge Estructural Kynalis

Cadenes Musculars

Millora postural, major benestar emocional, tonificació del cos, major resistència a l'estrès, millora de la mobilitat, augment de la salut grobal, etc.

kynalis-massatge
Professionals
Contacte
quiromassatge_canviglobal

Quiromassatge

Estrès, cansament, debilitat muscular per sobreesforç, mal de cap tensional

deepmassatge_canviglobal

Deep Massage

(Passatge Profund)

Estat de fatiga, rigidesa, molèsties musculars per ús repetitiu, limitació del moviment, etc.

puntsgallet_canviglobal

Punts Gallet

Espasmes musculars, debilitat muscular per sobreesforç, dolor muscular per ús repetitiu, etc.

kinesiotape_canviglobal

Kinesio Tape

Reducció d'inflamació, facilitat de drenatge, eliminació de molèsties cròniques, alleugeriment d'afectacions corporals, millora del moviment, etc.

PROFESSIONALS

josepferrer_canviglobal
Josep Ferrer

Em vaig iniciar en el món del massatge l'any 1987. Formant-me en Shiatsu, Do-in, Rei-ki, Quiromassatge, Massatge profund, Craneosacral, Columna Vitae, entre d'altres.

M'he format en Cadenes Musculars técnica G.D.S. i Anatomy Trains. He desenvolupat el mètode Kynalis que integra el millor d'ambdues visions.

xavijané_canviglobal
Xavi Jané

Quiromassatgista, reflexòleg podal, terapeuta de flors de Bach i fitoterapeuta. Formador de Kinesiotape i del Benjamin Advanced Method. He realitzat la formació en dinamització de cadenes musculars GDS. M'he format a Tailàndia sobre tècniques d'estiraments assistits i en tècniques ayurvèdiques basades en asanes de ioga assistides.

nuriasarralde_canviglobal
Nuria Sarralde

Administrativa i secretària de formació, vaig arribar al centre l'any 2005. M'encarrego de l'atenció als clients i la gestió administrativa del centre, també desenvolupo les tasques de xarxes socials i Internet.

Constato diàriament els beneficis que aporta el massatge, tant a l'àmbit físic com a l'àmbit emocional i gaudeixo contribuint al benestar dels clients.

CANVI GLOBAL
 

C/ Sant Pere, 32 2n 3a - 08221 TERRASSA

Tel: 93 780 25 58

Email: info@canviglobal.cat

logo_canviglobal

Centre en sinergia

Centre associat

Membre associat

¡Gràcies! ¡Missatge enviat!

bottom of page