LA PRÀCTICA PERFECTA

16/01/2017

 

NO ÉS LA PRÀCTICA EL QUE ET PORTA A LA PERFECCIÓ, SINO LA CERCA DE LA PERFECCIÓ EN LA PRÀCTICA EL QUE ET CONDUEIX A UNA PRÀCTICA PERFECTA.

 

 

Així és amics, aquesta frase que vaig llegir ja fa uns anys, m’ha acompanyat des d’aleshores en la meva vida, i especialment en la meva tasca professional. Si no revisem les nostres tècniques, podem estar aplicant-les (sense ser-ne conscients) de manera errònia o incompleta. Si no repassem i refresquem el nostre coneixement, podem tenir llacunes d’informació que ens haurien estat útils davant de certes circumstàncies.

 

Tot i sabent que tot és perfectible fins a l’infinit, esforcem-nos doncs (encara que en la nostra societat hedonista l’esforç no estigui gaire valorat) a procurar estar cada dia un xic més a prop d’aquesta pràctica perfecta!

 

 

 

Imatges: mejorescolegios.es; el contratonebrija.com

 

Share on Facebook
Please reload

Entrades destacades

SALUT, RESPIRACIÓ I FRED

13/06/2019

1/5
Please reload

Entrades recents

16/03/2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Buscar per tags