top of page

LA PRÀCTICA PERFECTA


NO ÉS LA PRÀCTICA EL QUE ET PORTA A LA PERFECCIÓ, SINO LA CERCA DE LA PERFECCIÓ EN LA PRÀCTICA EL QUE ET CONDUEIX A UNA PRÀCTICA PERFECTA.


Així és amics, aquesta frase que vaig llegir ja fa uns anys, m’ha acompanyat des d’aleshores en la meva vida, i especialment en la meva tasca professional. Si no revisem les nostres tècniques, podem estar aplicant-les (sense ser-ne conscients) de manera errònia o incompleta. Si no repassem i refresquem el nostre coneixement, podem tenir llacunes d’informació que ens haurien estat útils davant de certes circumstàncies.


Tot i sabent que tot és perfectible fins a l’infinit, esforcem-nos doncs (encara que en la nostra societat hedonista l’esforç no estigui gaire valorat) a procurar estar cada dia un xic més a prop d’aquesta pràctica perfecta!


Imatges: mejorescolegios.es; el contratonebrija.com

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
bottom of page