top of page

SALUT, RESPIRACIÓ I FRED

D’un temps ençà, he estat seguint l’evolució i el reconeixement que està assolint el “Wim Hof Method”, gràcies a les xarxes socials i al boca a boca. En Wim Hof és un atleta de 60 anys, que va ser capaç de superar un greu problema personal.


Aquesta superació el va portar a retrobar el seu màxim exponent físic i mental, dedicant-se després, a investigar sobre allò que finalment ha esdevingut el seu mètode, que segons ell mateix explica, ens permet retrobar les enormes possibilitats que te el ser humà, tot i que hem oblidat.Wim Hof ens proposa recuperar la nostre salut i el control del nostre cos gràcies als tres pilars del seu mètode:


1) LA RESPIRACIÓ CONTROLADA

2) EL FRED com a teràpia de xoc per incomodar els sistemes corporals.

3) LA MEDITACIÓAmb el seu mètode ha estat capaç de batre una quantitat increïble de rècords, molts d’ells considerats científicament que eren impossibles de realitzar. La seva inquietud sobre aquestes fites, ha fet que hagi portat a terme una investigació de forma científica del seu mètode, i els resultats han generant unes dades que són realment impactants.Personalment, m’agradaria posar especial atenció al cicle respiratori que ha trobat, herència de respiracions meditatives molt antigues, que considero de gran valor i efectivitat per la manera com vivim actualment. Aplicar aquesta respiració ens ajudarà a recuperar to muscular inspirador, a millorar la capacitat pulmonar, a augmentar el volum d’oxigen en sang i l’acumulat als teixits (fet que ajuda a la recuperació dels mateixos). A més, regula i redueix el cicle respiratori i indueix a un procés meditatiu molt necessari avui en dia.


Us deixo l’enllaç d’aquest vídeo, per que pugueu veure’l, sentir i si voleu, experimentar.

Per a mi ha estat un gran descobriment.


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
bottom of page