top of page

30 ANIVERSARI

Em complau molt escriure avui aquest post per compartir el que ha estat un somni fet realitat. Avui es compleixen 30 anys del meu primer diploma com a massatgista. Em sento afortunat per haver dedicat tot aquest temps a complir la meva vocació.


Poc imaginava el canvi que donaria la meva vida en començar aquest camí. Allà començaven les meves primeres nits d'estudi, recompensades pels meus primers excel·lents (impensable en els meus anteriors estudis acadèmics !!!). Allà es va despertar l'ànsia de saber, de comprendre el que és l'ésser humà.


Va ser i segueix sent un camí feixuc i al mateix temps ple de gratificacions. Al llarg d'aquests anys, he tingut moments culminants en el meu treball: quan vaig obrir el meu propi centre, quan vaig publicar el meu llibre i l'últim, i en el qual actualment bolco els meus esforços, desenvolupant el mètode Kynalis de Cadenes Musculars i fent-lo arribar als meus alumnes.


M'alegro cada matí quan em desperto i vaig a la feina amb il·lusió, ja que gaudeixo amb passió del que faig i espero seguir realitzant-me dia a dia com a persona en aquest ofici nostre.


Agraeixo a totes aquelles persones que en un moment o altre m'heu acompanyat i animat a seguir endavant, i des d'aquí vull animar-vos a totes i tots a esforçar-vos dia a dia per millorar en les vostres habilitats i que en els moments difícils sempre recordeu que val la pena lluitar pels vostres somnis.


Una abraçada a totes i tots,


Josep Ferrer


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
bottom of page